De mannen achter Foie Royale? 

Dat zijn topkok Jonnie Boer en Oos Kesbeke, bekend van het lekkerste tafelzuur. Twee vakidioten die altijd op zoek zijn naar nieuwe smaakcombinaties en daarin graag en succesvol samenwerken. Het zijn de mannen van de populaire potjes (van Jonnie & Oos) met gerookte bietjes, pittige cornichons en ander ingemaakt lekkers.

Dreamteam Jonnie en Oos hebben nou eenmaal een neus voor unieke producten. Dus toen ze hoorden dat Joeri Groot een diervriendelijk alternatief voor foie gras had uitgevonden, wisten ze dat ze iets bijzonders te pakken hadden. Want foie gras is verrukkelijk, maar als je weet hoe het gemaakt wordt, verliest het zijn glans. Gelukkig is de praktijk van het dwangvoederen in steeds meer landen in Europa bij wet verboden. 

En nu is er dus Foie Royale...

Foie Royale is niet van foie gras te onderscheiden. Maar het baanbrekende verschil is dat het compleet diervriendelijk wordt geproduceerd. En dat was voor Oos en Jonnie doorslaggevend. Zij zien Foie Royale als een culinaire sensatie en een volwaardig alternatief voor foie gras. Als het aan Oos en Jonnie ligt, kiest elke topkok en elke thuiskok in Nederland en Europa nu en in de toekomst voor de diervriendelijke ganzen- en eendenlever van Foie Royale. 

Foie Royale: 100 % diervriendelijk, maar wel beestachtig lekker. 

Wat wil je nog meer….?