J&O restyling logo DEF MET SCHADUW 20-10-19 nw
FQ7A2675

Ganzenlever?

Het is zacht op de tong, het kietelt de keel en streelt de smaakpapillen. Ganzenlever, een wereldberoemd, goddelijk goedje met een eeuwenoude, culinaire traditie. Maar wel een traditie die dreigt te verdwijnen. Want zo verrukkelijk als het oogt, voelt en smaakt, zo verschrikkelijk is het dierenleed dat nodig is om foie gras te maken.

FQ7A1506-Edit

Het kan anders:

Onze ganzen hebben een fantastisch leven. Vrolijk snaterend zwermen ze uit over de groene velden. Geen gans die zich ongans hoeft te eten. Dankzij de jarenlange inspanningen van een slimme handelaar in pluimveevlees en een expert op het gebied van dierlijk vet, is het goddelijke goedje aan een nieuwe opmars begonnen.

IMG_1214

Foie Royale

Ganzenlever is verrukkelijk. Niet voor niets hebben sterrenrestaurants in heel Europa het op de kaart staan, ondanks het omstreden karakter ervan. Met Foie Royale kunnen chefs hun inspiratie weer helemaal de vrije loop laten. Zonder gewetensnood, want geen gans die ervan wakker ligt!